Erfarne blomsterbindere i Horsens ✔ Tromborg Blomster | 75 62 38 46

OBS – HELE JULI MÅNED: Butikken lukker kl. 15 alle hverdage // Blomsterautomaterne er fyldt med lækre buketter som normalt

Mød vores erfarne team

Her kan du læse mere om det passionerede team, der binder dine buketter, kranse og meget mere. Kom og hils på os i butikken – eller sæt os i gang ved at bestille blomster til levering i Horsens og omegn.

Michele Bech Weimar

Uddannet blomsterdekoratør i 2004


Michele sørger for, at folk stopper på gaden og kigger på vores vinduer. Hun styrer snittet i butikken og gør aldrig noget halvt. Stemning er vigtig, og den røde tråd skal være synlig. Derfor er alt gennemarbejdet, og Michele følger med i moden og tidens trends og sikrer på den måde, at vi er med på beatet. Hun er vild med løse mark-style-buketter, sorgbinderi og brudebinderi. Hun handler ved den flyvende hollænder (salgsbil) og sørger for, at din buket er af den højeste kvalitet.
"Michele følger med i moden og tidens trends og sikrer på den måde, at vi er med på beatet"

Thi Kim Van Do (“Van”)

Uddannet væksthusgartner i 1998 og blomsterbinder i 2007


Van har med sin uddannelse som væksthusgartner et meget stort kendskab til planter, som både vi og vores kunder nyder godt af. Også vores planter for den sag skyld – for hun sørger nemlig for, at de får vand og holder sig friske og flotte. Hun er især glad for eksotiske blomster som fx orkidéer – og nærmest verdenskendt i Horsens for sine flotte orkidébuketter. Derudover er hun virkelig god til kistepyntninger og kranse.
"Van er nærmest verdenskendt i Horsens for sine flotte orkidébuketter"

Karin Larsen (“Larsen”)

Uddannet blomsterdekoratør i 2007


Larsen styrer ordrerne med overblik og overskud, som sjældent er set mage. Hun blev døbt Larsen, fordi vi forvejen havde en Karin. Larsen er vores mor, vores hoved, vores arme! Hun er glad for klassiske lave, tætte buketter – og specielt lilla farver fanger hende. Derudover bager hun kage og sørger altid for, at vi får lidt lækkert, når der er spidsbelastninger i butikken. Hun er ikke bleg for at binde 160 buketter på en dag – det kan hun sagtens.
"Larsen er ikke bleg for at binde 160 buketter på en dag – det kan hun sagtens"

Jolanta

Uddannet blomsterbinder i 2007


Jolanta er butikkens kreative sjæl, som altid tager tingene til et niveau højere end forventet. Hun formår at anvende materialerne på en ny og spændende måde, som får os andre til at tænke i nye baner. Hun er stærk i farvesammensætninger og er ikke bange for at prøve noget nyt.
"Jolanta formår at anvende materialerne på en ny og spændende måde"

Regitze Høeg Henriksen

Uddannet blomsterdekoratør i 2018 – indehaver af butikken


Regitze er vild med mark-style-buketter og materialer, der hvælver. Derudover er hun skrap til de tørrede ting og står for indkøb og produktion af disse. Hun er meget begejstret for sine blomsterautomater og sørger for, at de bliver serviceret, og at indholdet skiftet flere gange om ugen. Hun interesserer sig for trends og boligindretning. Regitze underviser på de kurser, som afholdes i butikken – og hun kommer også gerne ud og underviser.
"Regitze underviser på de kurser, som afholdes i butikken"

Karin Johansen

Uddannet blomsterbinder i 2011


Karin er mor til Regitze og har drevet butikken i 10 år, inden hun solgte den til Regitze. Karin sørger for at bestille varer og holder skarpt øje med vores specialiteter. Hun har været rigtig mange år i hotelbranchen og har derved også et godt kendskab til vine. Karin er meget haveinteresseret og har et godt kendskab til planter og stauder.

Ved siden af sit job i Tromborg Blomster driver hun sit eget firma med salg af Blomsterautomater. Det var Karin, der i sin tid fik automaterne til Danmark, og er sammen med sin mand den eneste forhandler i Danmark. Du kan evt. læse mere på Blomsterautomaten.dk.

På billedet ses Karin længst til højre ved siden af vores Kollegaer fra West Blomster og Berthelsen Blomster
"Karin er meget haveinteresseret og har et godt kendskab til planter og stauder"

Hvad kan vi gøre for dig?

Se vores store udvalg af buketter, dekorationer og gavekurve til levering i Horsens og omegn eller afhentning her i butikken.
 
@tromborg_blomster

Seneste nyt fra Instagram

Økologiske sodavand - MmmmM de smager godt i sommervarmen🌞 #realdrinks #økologisk #mineralvandsfabrikken #citron #hindbær #rabarber #hvilkenerdinfavorit? ...

Another dag at the office🥰 #isabellas #vilseosbinde #kommeribladetnæsteår #viglæderos #livsstil #markstyle #markblomster #dyrkesidanmark #sommer #sommerblomster ...

Scabiosa🖤 #blackbeauty #scabiosa #beuatiful #yndlings #tromborgblomster #verdel ...

Bryllup😍 #thestokholms #wedding #magic #yesyesyes #forever #tromborgblomster #waow #decor #decorations #weddingbouquet ...

Brudebuket🧡 #thestokholms #wedding #bryllup #viproses #pampas #peonies #scabiosa #weddingbouquet #tromborgblomster ...

Kærlighed❤️ #hjerte #etsidstefarvel #funeral #love #portanovaroses #supra #redroses ...

Dagens brudebuket🧡 #tillykke #congrats #wedding #markstyle #color #colorfull #tromborgblomster #vildogsmuk ...

#luksusbuket #tromborg #tromborgblomster #tromborgdecor #florist #luxury #summer #pasteller ...

Skøn Taghusløg 🤎.
Vokser på taget af vaskehuset i butikkens baggård. Gad vide hvordan den er endt der? 🙃🤗

#tromborgblomster #tromborg #kvalitetoggodthåndværk #horsens #taghusløg #husløg #sempervivum #crassulaceae #stenurt #hårdfør #dansknatur #danskhave #have #haveliv #haveinspiration #nordicliving #havelivetsglæder #gamlehuse #haveglæde
...